Lördag

Det är med smärta man tar sig upp för sängen en dag som denna, varenda muskel i kroppen värker. Men vad hade man egentligen förväntat sig efter sitt första träningspass efter en hel sommar med lathet och massa god mat.
Nu ska det iaf bli ändring på det.
Ja vad händer annars i Kristianstad då. Ja det är inte mycket det. Skolan är som sagt väldigt seg nu. Företagsekonomi och data är inget som tilltalar mig så extremt mycket. Men sedan hade jag inte förväntat mig alltför mycket heller.
Som sagt, dagarna spenderas med att läsa marknadsföring och inköp. Därefter har det blivit en och annan film tillsammans med Hannes och Alexander. Det är mitt liv just nu.
Ikväll tänkte jag åtminstone piffa upp det livet lite extra med lite vin och fest tillsammans med några klasskamrater, sedan hur det slutar får vi se på kameran imorgon.

Torsdag.

Min vän Alexander hurrade häromdagen när bumbibjörnarna hade laddats ner. Nu sitter han mot väggen , fullt koncentrerad och alldeles inne i björnarnas äventyr.
Veckan och Kristianstad har inte erbjudit någonting speciellt, träningen och matlagningen är det som får dagarna att gå. Var hemma hos mig på fältet 2 nätter där vi hjälpte Sandra att flytta, min lägenhet går absolut inte att sova i. Bastuvärme , och att öppna ett fönster är inget alternativ, om man inte vill vakna upp med all världens olika småkryp.

Sara min vän ringde för några minuter sedan och berättade att hon ville komma ner och hälsa på. Välkommen Välkommen Sara. Vad passar bättre nu efter dessa alldeles för lugna dagar. Nu blir det skratt, lek och full fart.
På söndag kommer Hannes och det är det jag går och längtar till, nu när någon kommer och bryter mitt och Alex vardagsmönster är söndag närmre än vad man tror. 
Innan mitt besök förhoppningsvis kommer ska jag försöka få igång Alexander till att plugga lite, under tiden han pluggar tänkte jag tvätta och plocka undan i våran lilla röra.

Sköt om er!








RSS 2.0