Underbart

Då var den helgen slut.  Underbar men alldeles för kort. Hannes har åkt tillbaka till huvudstaden, och här sitter jag åter igen. Nu har man ännu en gång något att se fram emot, nämligen nästa gång vi ses.


De va de .

Måndag . Ledig . Sol. Öl, och snart Torsdag!


Då var man igång.

Igår så kändes det som att arbetet kom igång på riktigt, och jag tror nog att jag ska kunna stå ut en hel sommar.
Man får ta en dag i taget och blicka framåt till det man längtar till helt enkelt.
Annars så är det väl helt okej som Alex min vän brukar säga om hans psykopatfilmer. Det är inte så mycket att göra än att arbeta, och det är väl inge vidare sommarväder här i Norrland heller.
Har precis mailat in mitt sista arbete för denna terminen. Nu kan man släppa skolan för ett tag och hoppas mina klasskamrater har så roligt på paddlingen imorgon, jag hade gärna velat vara med . ICKE!

Birsta väntar . Men som vanligt när man har pengar och behöver lite nytt till garderoben så hittar man inget.
Men denna gången ska jag nog vända upp och ner på hela birsta tills jag hittar något.


Glad Påsk!

Lost

På resans gång så förlorade jag en vän. Allting har ju en mening, men denna ?

Sen gör man premiär på nya badet idag. Synd bara att solen tittat fram idag, pool häng hade varit härligare.
Härligast hade varit att få vara med mina två nere i Kristianstad.


Norrland. Vin. Ensam.

Nu sitter jag hemma och dricker ett glas vin. Har nys hasat mig in i huset eftersom en liten humla förstörde mitt lugn där ute.
Annars är det som vanligt här hemma. Bror är hos flickvännen, föräldrarna ligger nere i vardagsrummet och vilar och jag sitter ensam och dricker vin.
Ska iväg på middag hos Moster min. Jag hoppas det bjuds på något som man själv inte kan laga, är måttligt less på pulvermos och pasta nu.

Gårdagens resa var inget att hurra för som det i vanliga fall brukar vara. Min vardag nere i Kristianstad har bestått av skola, Hannes och Alex. Nu kommer den bestå av jobb och vad tusan då ?


Nej man kanske skulle ta och göra sig middagsfin, hur man nu gör de ?

Skål!

Glasspengar på posten och bruten lilltå

Jag tackar så hjärtligt för det fina brevet jag fick av min kära vän Sofia fisen Sjökvist.
Det ska nu även vara ett brev på väg till dig också . Tyvärr kunde jag inte sponsra med glasspengar , men kanske med något annat. Vem vet ?
Dagen igår var väl ingen höjdar dag precis. Allting jävlades. Det börjar med att jag försover mig. För att sedan sätta mig på cykeln i det regniga vädret och trampa i världens fart för att hinna till skolan så bjuds det även på ett dyngsurt arsel. Väl inne på gymet för att ta fram vikter så lyckas jag naturligvis tappa vikten på min kära fot , rättare sagt lilltån. Skutta och hoppa och insåg att smärtan inte skulle försvinna, kylde, vårdcentralen , sjukhuset, röntgen , akuten och få konstaterat att något i fanskapet är trasigt. På med skorna och halta iväg till omtentan på skolan. Som tur var så klarade jag den iaf. Finns alltid något positivt i det negativa.  Det regnade , det ska jag vara glad för.
Har insett att även packningen kommer bli för mycket för mig, speciellt om jag ska halta runt med 120 kilos väskor. Däremot har jag inte insett att jag ska åka i övermorgon . Har heller inte insett att jag måste göra klart några skolarbeten heller. Har heller inte insett vad förbannat tråkigt det kommer bli att åka ifrån fadern och sonen. Men som min kära Mor säger. Sverige är bara en dag långt.

Man kanske skulle ta och försöka pula ner lite mer kläder. Kan ju finnas någonting man kanske kommer att använda.




Jag har alltid fått höra om mina fötter. Sandra Häggqvist, det är faktiskt inte bara du som tycker de ser roliga ut. Även det på sjukhuset tyckte de såg "roliga" ut.



Snus,Kaffe och mobilspel och det bästa av allt, Altex




den snygga mästerkocken och som är den feta pricken över i:et , Hantes









RSS 2.0