Lördag!

Vaknade imorse vid halv tio att brandlarmet gick igång, någonting som är så typiskt när man har sovmorgon och helg. Gick sedan in och fick veta att larmet gick igång pga en dusch.
Klädde av mig och slog på en film och försökte somna om i några minuter , när den mest fantastiska människa kliver in i rummet och ger mig en ros och häver ur sig att han varit och köpt frukost. Underbara människa, det är inte så konstigt att man är så kär. 

På tisdag bär det iväg till Tyskland i 3 dagar för att sedan bege mig hemåt till Norrland och rå om min kära familj.
Nu blir det lite städ och tvätt. Ett glas vin ikväll kanske.


Lycka.


Onsdag.

Två månader kvar och sedan kommer jag flytta ifrån Kristianstad och aldrig mer återvända till Skåne. Det ska bli så fruktansvärt underbart att snart få avsluta sitt sista kapitel här nere.
Men innan dess är det en hel del arbeten som ska avslutas och en del resor som ska göras.  Känns så skönt att min lägenhet snart är tom och att mina grejor snart befinner sig hos Hannes och förhoppningsvis snart i Stockholm. Apropå Stockholm så får jag nästa vecka reda på om jobbet är mitt, vilket det enligt mig redan är.
Nästa helg är jag hemma hos familjen och mina närmsta vänner, och jag börjar faktiskt längta!
Nu ska här pluggas lite vattengymnastik tills min underbara kommer hem.
På återseende!

Fredag.

Inte konstigt att man är så kär !

En helt vanlig Måndag.

Oj vad här händer mycket på så kort tid. Intervjun i lördags gick väl sådär. Fick inte skryta över mig själv och mina egenskaper och erfarenheter så som jag hade velat.  Var mer prat om deras verksamhet. Lite besviken är jag , men hoppas ändå på att när dom ringer denna vecka ska erbjuda mig arbetet.
Jag har sagt upp lägenheten och nu kan jag, om jag vill flytta ut redan sista september. Nu behövs bara en flyttfirma som kan köra hem allting till Sundsvall. Resten av tiden får jag hyra in mig hos Hannes.
I skolan händer inte mycket.  Företagsekonomin är fortfarande ingenting att hurra för. Att sätta ihop ett vattengymnastik pass är väl heller inget som får mig att jubla. Men allting blir ändå så lätt när man inser att det endast är 6 veckor kvar i skolbänken.
Om tre veckor åker klassen till Tyskland. Efter det , direkt hem två veckor för lite Lia. Sedan vidare till Stockholm i 5 veckor. Därefter Göteborg en vecka för att till slut åka tillbaka till Kristianstad i 3 veckor. Tågbiljetter hit och dit. Packning hit och dit. Ordna, fixa och dona. Men så roligt det är när det hela tiden finns saker att göra.
Just nu ligger pojkvännen och snarkar här bredvid mig. Senare när han och sonen sticker iväg och tränar ska ja sätta mig med vattengymnastiken och laga lite mat tills herrarna kommer hem.
Det är inte alla som får vakna upp med en sådan underbar person varje morgon inte. Men jag får!!

Torsdag.

Det har blivit en dålig uppdatering här på senare tid trots att många tjatar på att jag ska uppdatera . Tiden finns inte till alltför ofta.
Det är inte ofta jag kliver upp tidigare än nödvändigt, men nu kunde jag inte låta bli när jag fick höra att de fanns ny bryggt Kaffe.
Ännu en skolvecka har gått. Denna vecka har vattengympa  stått på schemat och jag är väl inte så jätte förtjust i det då jag varken har taktkänsla eller någon koordination. Så det ska bli väldigt intressant att framföra en låt tillsammans med rörelser inför en grupp. De kommer åtminstone få roligt.
I övermorgon åker jag till huvudstaden , arbetsintervju. Jag som aldrig har varit på en arbetsintervju förut tycker detta ska bli fruktansvärt spännande. Nerverna är väl inte det starkaste jag har, men min underbara pojkvän har tipsat om väldigt mycket dessa kvällar så detta känner jag kommer gå super bra!
Jag kommer även hem i oktober för att göra en del av min praktik. Denna gång på Spa Maskrosen på Södra berget.
Därefter till Stockholm för att göra den andra delen av praktiken.
Nu är kaffet kallt vilket betyder att jag måste gå upp och göra mig klar för skola innan jag somnar om igen. Datalektion och därefter lite hälsoprofilsbedömningar.
/ Elin

RSS 2.0