Bye bye vackra kropp .

Ja rubriken talar sitt rätta språk . För nu när man äntligen fått sitt efterlängtade jobb så tro inte att det finns tid till att träna , men samtidigt ska jag inte skylla på det. Man får ta sig tid annars.
Tider var det nere i Kristianstad när jag och Basti min vän tränade för fullt, näst intill varje dag, plus cykling på det.
Nu får man skylla sig själv att man ser ut som en grotesk blek jävla flodgris. Illa . Denna sommar kommer jag stå i vassen iaf , det är en sak som är säker. Därför säger jag bye bye vältränade kropp, ses igen sommaren 2012.
Ska köpa mig ett träningskort denna månad , tråkigt att träna när man vet att de inte kommer visa resultat . 
 Jag kommer åtminstone órka mer iaf .
Appropå orka , vaknade inatt och vart tvungen att springa på toa, framför toaletten har vi en vägg, perfekt avstånd för att vila huvudet. Är man trött så kan man råka somna, precis som jag gjorde igår. Tur jag vaknade efter bara några minuter och inte på morgonen dagen därpå.

Just nu sitter jag på mitt arbete , där jag trivs som fisken i vattnet. Vi har varit och fått lärt oss lite tecken idag som vi snart ska börja använda- Annars händer inte mycket i mitt liv. Bor i en halvtom lägenhet, inge köksmaterial för att laga mat i, inge tvättställ att hä inga kläderna på. 
Men det är bara härda ut en månad till , sedan så får vi äntligen åka ner till huvudstaden och hämta alla möbler.

Någon som har mammabyxor att låna ? Det skulle vara ett plagg för min blekfeta mage just nu det .








Tisdag!

Mellan arbetet plöjer jag igenom OC , eftersom varken bilen eller ekonomin tillåter mig att åka fram och tillbaka ( ljustorp- Sundsvall ) Varje dag, så den här veckan har jag flyttat hem till mamman igen . Allt för att kunna ta mig smidigit till jobbet . Appropå jobb så har det äntligen vänt, intervjun senast gick bra , provjobbat men sedan inte hört något, men har hittat ett annat. Först till kvarn!
visserligen är det långt att åka , men vad gör man inte ,ett jobb är ett jobb , en säkerhet. En säkerhet som verkligen behövs nu.

På fredag åker jag hem till sundsvall igen , och då ska ja nypa sönder min pojkvän. För att sedan ha en lugnare vecka på jobbfronten .
Slutat snusat har jag också gjort för den delen , andra gången i mitt liv.  Skillnaden nu är att jkag kommer hålla upp mycket längre än senast, det har jag bestämt!

Simma lugnt!


Tisdag

Vilken underbar start på dagen . En glad mamma , en trött Elin och en lägenhet rikare .
På väg till lägenheten råkade jag bara se en hundring som låg och skrek "ta upp mig" ,  Självklart .
Jag om någon var värd den där lilla hundralappen .
Lägenheten var superfin , kändes dock lite liten utan möbler men blir annat när man får komma in.
Ska snart bege mig för att möta upp min kärlek på tågstationen , innan de ska ja hinna packa in alla mina grejer , och eventuellt hinna kolla på ett köksbord.

Ikväll blir det inredning av det små sakerna vi har med oss. Därefter blir det förhoppninsgvis någon god mat. Vill du bjuda mamma ?
Sedan blir det mys till tusen. Elin hon har småfixat lite hon .

Så nu äntligen kan jag säga att jag är Sundsvallsbo igen .



Norrland!

Nu börjar alllting flyta på känns det som , varit på en arbetsintervju idag som kändes väldigt bra. Känns som jag skulle kunna göra det där väldigt bra. Hoppas bara jag får det nu.
Imorgon kommer Hannes och innan jag ska möta upp honom så ska jag hämta nyckeln till våran lägenhet.
Sedan blir det att "poa" på och dona lite .

Jag älskar Norrland!


RSS 2.0