Coca Cola missbrukare för en dag .

Vi har varit flitiga idag här nere i Kristianstad. Alex har fått fingrarna ur arslet och börjat plugga. Jag har fått ur fingrarna i arslet och mailat runt och kolla praktikplatser.
När vi sedan skulle skriva matlista så gick det inte. Spykänsla och allmänt orolig i magen . Alex hade igår bjudit på gammal öl. Så dagens måltid har varit cola och snus till frukost. Cola och blåbärssoppa till middag, och sedan blir det väl kanske en  Cola och en snus till kvällsfika.

Nu ska vi kolla på film för att sedan döda tid med en långpromenad, sedan är det nästan nästa söndag och då blir vi fullbordad igen.


Sköt om er!


Lördag

Gårdagen bestod av packning och öl. Har nu flyttat in alla grejer till Hannes lägehet, och Alex har fyllt upp 10 kvadrat av sina 20 kvadrat med två sängar i sin lägenhet. - Mindre yta att städa på är hans kommentar på det hela.
Efter att vi hade flyttat och städat hela köket varvade vi ner med en öl och ett glas vin. Ett glas för mycket och vi ville ha en till. Gick vidare till Harrys. Väldigt mysigt ställe. Satt och pratade hela kvällen tills vi bestämde oss för att gå hem.
Nu imorse har jag och Alex tagit varsin Coca Cola och en snus  till frukost. Den nya bantningsmetoden. Vi tänkte prova hur den funkar nu idag, funkar det inte så provar vi vanlig träning imorgon.


En till Cola kanske ?


Skåneland.

Nu har man återvänt till helvetet, dvs skåne. Helgen och veckan har som sagt tillbringats i både Nyköping och Stockholm. Jag har haft det helt underbart. Gröna Lund, öl, vin och fantastiskt sällskap.
Lite smått panik över att vara tillbaka, trots att Ywon har servat oss med mat , kaffe och gosaker hela dagen. 
Jag känner mig åtminstone välkommen tillbaka.
Jag har nu bäddat ner mig i Hannes säng, och hans fantastiskt sköna mjukis byxor. Det är det närmsta jag kommer honom just för tillfället.

Vad sägs om lite kvällsfika ? 17 burgare på Mc´Donalds kanske .














Helgen i bilder.

Befinner mig just nu i Sthlm , helgen har spenderas i Nyköping. Helgen visas i bilder denna gång.














I Nyköping så är ni garanterad levande barn iaf.




Sista veckan

Legat i solen för de mesta hela tiden. Skulle börja 06 imorse , men fick lite sovmorgon. Gissa om jag legat och solat igen.  Jag kan ligga flera timmar och svettas i solen utan att svalka mig, och jag älskar det.
I Lördags efter jobbet vart det ett glas vin och lite kortspel här hemma på gården tillsammans med familjen och Moster min. När klockan tickat iväg ville resten in på krogen och ta en öl. Jag följde med men gick och umgick lite med kusin min istället.

Det är nu 4 dagar kvar innan jag åker. Jag har längtat som bara den och jag gör det fortfarande , men när mor min sa idag vid matbordet att hon tycker det är tråkigt att jag redan ska fara slog jag igen öronen.  Jag har haft det helt underbart tillsammans med familjen hela sommaren och om jag inte uppskattar det alltför mycket nu så kommer jag verkligen göra det när jag kommer ner till Kristianstad igen.

   



15 Juli

Två dagars ledighet som har tillbringats tillsammans med Sandra. Gladast är hennes mor som nu får två nätter utan en snarkande Mojjan på soffan.
Det har solats en hel del. Efter gårdagens resultat bestämde jag mig för att inte använda solskyddsfaktor då jag kom hem lika likblek som när jag åkte. Ett mycket dåligt val då jag efter dagens stekande ser ut som en tomat på rumpan.
Jag har även hunnit packa och fixa det mesta inför färden neråt i Sverige. Nu kan jag gå in helhjärtat på min sista arbetsvecka på Himlabadet. En vecka som jag känner kommer gå fruktansvärt fort.
Nästa fredag umgås jag med Hannes och Alex, och jag kan knappt bärga mig. Som jag längtar.

Nu ska jag och Sandra försöka få några tråkmånsar i Timrå Kommun till att hitta på något roligt tillsammans med oss. Vi får se om vi lyckas.

På återseende!



Lördagsmys.

Efter en dålig natts sömn och hårt arbete tänker jag ta en riktig mysdag.
Har lyckats övertala mor att göra min favoriträtt som jag har nere i Kristianstad, därefter tänkte jag krypa ner till en eller kanske två bra filmer.
11 arbetsdagar återstår, jag är glad att jag har vissa arbetskamrater som får mina dagar att faktiskt gå någorlunda fort.

Nu ska här lagas mat och poppa musik.

Trevlig helg gott folk!

Måndag

Jag kan väl inte direkt påstå att dagarna springer iväg. Snarare tvärtom, allting går i snigelfart. 
Har haft någon dag ledigt, och den ledigheten har varit mer behövligt inför tre veckors hårt arbete. Sedan om det är så fruktansvärt hårt vet jag inte. 33 graders värme i en simhallen åtta timmar per dag tar mer än vad man tror.
Men vad gör det när jag ska få åka ner till Sthlm och Kristianstad på nästan tre veckors semester.

Jag har åtminstone fått varit väldigt mycket med min familj, ibland kanske lite för mycket också. Men vi har det väldigt mysigt.











Hela familjen, förutom mor som gärna gömmer sig när kameran åker fram.


Nedräkning

Det positiva just nu är att jag har endast 19 arbetsdagar kvar och att jag snart åker härifrån , det negativa är att det tar alldeles för lång tid.
Visst är det härligt att vara hemma med familjen , men sen då ? Hoppas slutet på denna sommar blir bättre än vad den är nu.Jag räknar ner dagarna och vet mycket säkert att slutet på denna sommar kommer bli underbar.

Sedan skulle jag ha haft tag på en stoooor resväska, då jag längre inte orkar gå och konka på en trasig hockeytrunk.

Nu blir det tvättstuga och film.

Take Care!


RSS 2.0