Tre månader

Elsa växer så de knakar och gör framsteg i utvecklingen varje dag.

• Hon jollrar och pratar
• Rullar från mage till rygg, och är på god väg att rulla från rygg till mage också.
• Hon greppar föremål och för det till munnen.
• får tag i sina fötter.
• skrattar, oftast bara när pappa leker med henne
• är hon vaken vill hon gärna sitta upp i vagnen


Tävlar

Jag är för första gången med och tävlar om någonting. Jag brukar aldrig vinna något heller men man kan ju som sagt inte vinna heller om man aldrig provar.
Därför provar jag och hoppas på vinst.

 

 


3 månader och babysim

Ja det är ju lätt att det blir mycket skrivet om Elsa, men det är ju inte så konstigt heller eftersom det är det mitt liv handlar mycket om.
Igår blev hon 3 månader, vilket etyder BVC besök och spruta. Sprutan gick bra och var beredd på att de kunde bli grinigt, men icke! Superglad tjej hela kvällen :)

Idag var det dags för babysim igen, Elsa verkar älska att bada, inget gnäll och jätteglad hela tiden. Idag gjorde vi även vårt första dyk med henne, roligt när vi själva är instruktörer och kan prova oss fram lite på egen hand :) inget grin då heller, efteråt var hon totalt slut, skrek efter mat och direkt när hon fick bröstet tvärslocknade hon.

Vi funderar även på dop framöver, frågan är bara hur mycket som behöver planeras. Inbjudan? Fika? Dopklänning? Mm. Vad kostar kalaset? Vad kostade ert dop? Ni som nu haft det.

Nu är det natti natti för Elsa och film för mig och Hannes!


Fredag den 13:e

Vilken födelsedag. Först så ville Elsa sova länge vilket jag inte tackar nej till, strax efter tolv klev vi upp från sängen, då hade vi ätit, sjungit och myst färdigt för morgonen.

Kort därefter kom Karla och Theodore med lunch och bakelse, underbara dom! Theodore lekte med Hannes, jag och Karla drack kaffe och surrade.

Efter de skulle jag göra mitt första träningspass på ett helt år, det blev bodypump med halvtom stång. Jag kände mig så töntig med så lite vikter på stången, men gissa om jag blev trött. När instruktören skriker - ARMHÄVNINGAR. går man ner lite kaxigt och tänker att man åtminstone ska göra en. Häver mig ner och inser att jag fan inte tar mig upp, faller pladask på magen och bryter ut i skratt. Vart fan har alla muskler tagit vägen? Senare under passet är det ARMHÄVNINGAR igen, inser att jag inte kan ligga på golvet och se ut som en strandad val, så jag tar hjälp av väggen med fötterna och lyckas göra hela 3 stycken i rad sedan några till med lite vila emellan, Starkt gjort!

Efter träningspasset blev det trerätters hemma hos mig tillsammans med familjen.
När dom gått hem frågar Hannes om jag vill ha min present, jaaa. Det är klart, jag har ju önskat mig ett par byxor från cubus i storlek 36 son ska vara mina motivationsbyxor. När han sedan kommer med en ihopviken blöja blir jag lite besviken då jag förstår att mina byxor inte får plats i blöjan.
I blöjan ligger en liten . Jag blir chockad och tänker två ringar och börjar smått grina, tänker sedan " vafan skärp dig Elin, de kan ju faktiskt vara ett halsband också" icke. Där var två guldringar. Elin börjar böla och fattar inte riktigt när han har haft tid till att fixa detta, och hur kunde han veta storleken? Det visste han såklart inte men ringer sitter bra där den sitter, lite trång men med tanke på min träning och mina ARMHÄVNINGAR så borde den sitta perfekt snart.

Snacka om att jag är världens lyckligaste tjej. Har heller aldrig velat gifta mig, men Gud så snygg jag skulle vara i en brudklänning om 24 kilo, är det någon jag ska gifta mig med i framtiden så är det verkligen Hannes, bättre pojkvän, pappa till vårat barn och världens bästa vän, kan man inte ha!!

Kvällen avslutades med film , cola och en stor godispåse. Bättre fredag den 13e kunde man inte ha..


Babysim

Har nyss kommit hem från Elsas första babysim, och hon älskade det . Trodde hon skulle bli grinig, men inte ens i duschen vart hon grinig , skratta och glad tjej hela tiden . Däremot så tvärdeckade hon efter maten .
Längtar till nästa gång , då tänker jag och Hannes iaf dyka med henne.

Tänder

Jag undrar ja om de kan vara tänder på g, kanske inte riktigt än men något är det son stör henne. Hon dreglar fruktansvärt mycket och på kvällarna ska hon helst bara tugga. På dagarna lever hon med handen i munnen, tuggar, smaskar och har sig.
Tre månader kanske är tidigt men har läst att om föräldrarna fått tänder tidigt kan även barnet få de, Hannes jan föddes med en tand och ja fick min första tand när jag var fyra månader.

Någon mer som har barn som fått tänder tidigt?


Pigg

Pigg tjej. Uppe och äter lite, jag flrstår inte, ena natten sover hon hela natten och ibland så vaknar hon en gång och ska ha mat. Inte för ett det gör mig något men jag ska väl inte ljuga om att det är skönare när hon bestämmer sig för att sova hela natten.

Elsa har skrattat för första gången också, hon utvecklas så himla mycket varje dag, sådan vilja denna tösen har, jisses.

Nu hoppas jag på att få sova en stund till, senare idag blir det babysim för första gången, ska bli roligt att se vad hon tycker om det. Tror hon kommer ha " tooooröga" .

Sova var det.


Träningskort

Var och fixade träningskort och gjorde någon fettmätning häromdagen, intressant, enligt den mätningen är jag kraftigt överviktig. Sexigt!

Blev iaf träningssugen och tänkte boka pass redan dagen därpå, vad händer? Man vaknar med smärta i halsen och feber. Nu börjar de ge med dig som tur är. Peppar peppar


Elsa växer så det knakar, har hänt väldigt mycket med henne. Hon är så himla med på allting, knåpar frenetiskt på sina händer, så koncentrerad att munnen är tokspänd och dreglar över allting. Hon älskar även att sitta upp i mormor och morfars soffa. Kan sitta tyst hur länge som helst. Hon grinar mindre och är en mycket gladare tjej nuför tiden. Hon har börjat greppa vissa saker, bara en tidsfråga innan hon får tag i fötterna som föröveigt väldigt ofta är i högläge.

Nu ska ja väcka sambon sedan blir det hockey.

 

 


Pappa upp i dagen



Här ser man verkligen att Elsa är lik sin pappa.


RSS 2.0