Tråkiga människor

På fredag blir det en heldag för mig själv, eftersom varenda Timrå/Sundsvallsbo gärna inte lyfter sin röv i onödan, se en ny stad och nya ansikte kan ju vara livsfarligt! Akta er Tänkte ta mig en shoppingrunda här hemma i stan, för att sedan gå och hämta bilen jag hyrt, sedan bär det iväg till Hudiksvall för att göra ett stop på dollarstore! Är ju betydligt större än det i Härnösand. Därefter blir det Gävle för att kolla på memmo och hans band spela, och till slut blir det en resa hem över natten. Synd ingen palla följa med, hade varit roligt att haft någon i sätet bredvid, men nu får jag headbanga själv medan alla ni andra sitter hemma och ruttnar! Bläää

Söndags häng

Söndagar är det absolut bästa och den värsta dagen på veckan, just nu är jag så trött i kroppen att jag inte orkar göra ett dugg. Både jag och Hannes ligger i sängen och glor film , senare ikväll åker popcorn påsen fram . Som vanligt när jag är ledig så säger jag alltid till mig själv att jag ska sova till minst 12 dagen efter, men både idag ch igår har jag vaknat mellan 9 -10 tiden. Det är som att kroppen går på någon morgonrutin, kissa minst en gång per natt och på en gång då jag vaknar. Gårdagen spenderades med att jobba två timmar, tog mig en promenad till gärde där det skulle kollas på isföreställning, shrek! Innan den han jag sätta mig utanför vd bandyplanen och njuta av solen i nästan en timme innan Malin anlände. Jag vet inte, men ingen lycka är kg starkare än att se lyckan i de svårt handikappade barnen. Jag ler och skrattar varje gång jag ser deras lycka. Bättre vart de när vi sedan gick på bio och kollade hur många lingon finns det i världen. Ikväll blir det bara massa gotta. Det tänker jag unna min feta kropp.

Måndag

Jag är duktig att läsa andras bloggar och störa mig på dem , själv är jag inte så duktig på att skriva inlägg överhuvudtaget.
Appropå störa så när jag kliver in på olika bloggar och ser att personer som egentligen aldrig har rört sitt fläsk tydligen har skaffat sig ett gymkort och börjat träna, Jättebra! Träna bör man annars dör man . Men när dom skriker att dom håller på gå upp i rök för att dom inte hinner träna en dag tycker jag är lite överdrift. Ni har ju för guds skull bara tränat 2 veckor. Vänta tills ni ligger på minst 5 pass i veckan i 10 års tid. Jisses.
Jag ska inte säga själv att jag är någon träningsnarkoman just nu, men jag har varit och har tränat i hela mitt liv och vet hur all den där skiten fungerar. Blä!
i övrigt så har jag varit snusfri i snart 2 månader och alkoholfri 3,5 månad. Jag skulle näst intill hela tiden vilja ta en hel snusdosa och tugga på den , hälla i mig 17 rödvins flaskor, men känslan av att avstå är underbart. Det suger under läppen och jag vill hela tiden ha någonting där. Blir galen på när pojkvännen ligger på kvällen och öppnar sin snusdosa, man känner doften och ja ser hur gott det ser ut när han stoppar in den i munnen.
Nu ska ja träna lite biceps i sängen , ha!

RSS 2.0