Vattenskada och Furuboda .

Vaknade imorse att vaktmästaren knackade på dörren , han skulle fixa min list. Trodde jag ja.
Bara limma sa han på brytande svenska. Jaha tänkte ja, det är väl bara limma dit fanskapet då.
Efter min middags tupplur vaknade jag av att basti kom. - Elin det läcker vatten. Tammefan brunt vatten hela golvet från kylskåpet eller frysen . Bara limma ? Jo tjena..

Skoldagen, idag befann vi oss på ett ställe som heter Furuboda. Där skulle vi få prova på olika hjälpmedel för funktionshindrade.
Vi parades även ihop två och två, en skulle vara rullstolsburen och en skulle vara assistent. Vi skulle åka runt lite i backar och prova på , sedan skulle våran assistent även mata oss med kräm och vatten . Vad vi skulle tänka på och framförallt känna på hur det känns att vara behov av någon annan.
Jag fick en illamående känsla, trodde aldrig jag skulle få komma hem. Kändes som rena fängelset.
Bilder kommer såklart.

Nu har jag precis gjort slingor på min älskade vän Sebastian. Imorgon är det fredag och praktiskt prov i simlärarkursen. Sedan är den klar.


Än är det inte över ..

VIlken glädje dag. Peppar Peppar.
Öppnade frysen för att ta fram bacon, där inne såg det ut som rena isberget. Jävla Krebo.  Listjäveln på frysen fäster inte, det är inte så konstigt att skiten blir till is då.
Min underbara vän Basti hjälpte mig med disken medan jag satt mig och fixa med frysen. Hungrig och less. Jag måste ju äta. Vart korv med bröd. Snabbt och enkelt, samtidigt som jag frostar ur frysen. Det ni killar, försök göra det samtidigt ;)



Det ni grabbar



Min älskade kundvagn..



Vad rolig en sån liten grej kan vara .



Den absolut bästa..



Här har vi till vänster Alex, även kallad sonen, till höger har vi Hannes in action, även kallad Fadern


Sommarjobb.

Så när allt är som bäst så ringer Himlabadet och erbjuder mig sommarjobbet. Hur underbart är inte det då.
Så fruktansvärt sköönt .


Morgonsim & Massage

Var iväg och simmade imorse innan skolan. Det är någonting jag tänker börja göra lite mer iaf. Sen att jag var mer dampig än vanligt på skolan får mina klasskamrater ta.
Haft min första massage idag. Fy fasiken vad det gick bra ändå, jag som var så nervös. Bra kritik också. Nu har jag endast 9 kvar.

Så satans mycket att göra nu ändå fast vi egentligen inte har något. Bara ramlar in saker och ting hela tiden. Man kanske skulle ha satt sig ner och skrivit på artikeln till badmästartidningen som snart ska in, samtidigt som jag vill ut och röra på döfläsket, och MÅSTE laga mat, MÅSTE diska, MÅSTE plugga, MÅSTE packa upp, MÅSTE packa tills imorgon . Mycket MÅSTEN just nu.
Tänk om man fick komma hem en dag och lägenheten är städad, disken är diskad, och i köket står en naken karl och lagar riktigt god mat. Bara få lägga sig ner och skeda med täcket..

Nu står här ingen naken karl och göra min mat, och kommer säkerligen aldrig stå en naken karl och laga maten åt mig heller . Likabra att jag gör det själv.





Helgens aktiviteter.

Helgen har varit väldigt bra, mycket vin , mycket skratt och mycket lek. För trots att vi är 22 år gamla så måste man få larva sig och ha roligt.
Gud vad omoget kanske många tycker, skiter jag i. Isf är ni bara avundsjuka för att så lite kan få oss glada.
Det är det här sättet vi roar oss på. Kankse inte varje helg, men just denna var det så.

Imorgon är det Måndag, tillbaka till verkligheten.
Nu ska jag göra rostat bröd och en stor kopp te, kanske en bra film också.





Vi drog helt fel kort i vårat lilla kortspel. Bara göra som det var sagt.





Magträning.

Igår var den absolut roligaste kvällen på väldigt länge. Har nog inte skrattat så mycket på flera år. Snacka om att jag var lycklig igår .
Att så få personer kan göra en helt vanlig kväll så underbar. Så få och ynkliga saker.
Jag blir alldeles matt och rörd..

Vi har åkt kundvagn på Mc´Donalds, Stan och i Alex korridor.
Alex har druckit blomvatten på Mc´Donalds, det ska tydligen vara billigare
Vi har väckt våran arga klasskamrat Sarah.
VI har haft kuddkrig och kollat på världens sämsta film.
Jag har sovit på golvet.
Vi har druckit massvis med rödvin


Fredagsmys.

Då har jag bockat av nästa prov, simlärarprovet. Skrev hela 12 sidor och ändå han jag inte skriva klart allt som jag ville. Klarade det ändå, så nu är det bara ladda för det praktiska provet nästa fredag.
Det är fredag och då är det fredagsmyyyyyyyyys. Har lastat in sju ton tvätt nu så nu slipper jag gå med rumpan bar. Städa ska jag också göra, och laga mat, och vika kläderna, och lägga in kläderna, och diska, och ... Vill du komma och hälsa på några veckor mamma ? 

Just nu ska tvättmaskin få rulla medan jag tänkte ta mig en skön och härlig promenad Kristianstad runt. Måste röra på mig lite trots att godispåsjäveln inte är slut. Den kanske får bli uppäten ikväll tillsammans med Bastis hjälp. 
Man kanske tom skulle bjuda hem några klasskompisar också. 

Just ja, promenaden..

 


Lycka.

Taktilt prov idag, både teoretiskt och praktiskt. Båda gick super bra. Fick väldigt bra beröm på den praktiska delen. Så jag är nöjd. Om inte annat så hoppas ja mina kunder i framtiden också kommer känna sig nöjda.
Nu är ett prov avklarat. Imorgon ska ett till bockas av.
Allting går så förbannat fort. Hinner ju inte med mig själv känns det som.
Behöver även massage kunder. Har ju en stjärna som ska komma ner som ska få leka offer. Även min kära familj också kanske skulle komma ner, då får dom också ställa upp som offer. Sedan kryllar ju hela simhallen här av offer så det löser jag nog.

Nu sitter jag och väntar på att Basti ska komma tillbaka för då blir det titanic och lite gotta. Därefter ska jag läsa igenom lite till provet imorgon.
Måste komma igång med träningen också , men det är ju trots allt bara torsdag. Det hinner jag senare. Måste ju äta upp godispåsjäveln först..





Badmästare

Pratade med happyface själv förut och pratade lite om min utbildning. Kom ju fram till att jag snart är legitimerad badmästare. Jag flyttar snart hem.. Vart tusan har tiden tagit vägen och varför är det roligare nu än det någonsin har varit här nere.
Har dessa två månader kvar här innan jag beger mig hem till Mamma och familjen i Norrland.
Därefter endast tio veckor som jag kommer tillbringa nere i Kristianstad . På en hel termin bara tio veckor??
Jag blir både överlycklig och lite skrämd faktiskt. Känns ju som jag nyss flyttat ner.
Fast och andra sidan så skulle ja kunna plugga här ett år till, känner mig starkare än någonsin.


Om tre fredagar far vi till Sthlm. Jag Hannes , Alex, Basti & Sandra. Där ska det hälsas på Hannes gamla kompisar och sen ska vi bli barn på nytt, Gröna Lund.
Jag hatar egentligen sthlm men vi får se om Hannes kan ändra den känslan efter den helgens vistelse där.
Helgen efter får jag besök, förhoppningsvis . Då ska vi ha Grillfest här på olastorpsvägen. Både Sandra och Basti har fyllt år så blir väl kanske ett litet kalas där också.

Nu ska jag återgå till mina studier. Har ju som sagt en hel del att göra.


Aldrig varit bättre..

Ibland behövs det två idioter för att man ska förstå vad idioti verkligen är och det tackar jag för.
Jag har aldrig varit lyckligare.

Idag måste skolarbete göras iaf , det är en sak som är säker.
Imorgon börjar det praktiska inom klassisk massage, ska bli väldigt intressant. Det svåra blir att försöka hitta tio stycken försökskaniner här nere då man inte känner någon.
Någon mer som kanske vill komma ner och hälsa på ? Familjen ??

Om två veckor drar jag och några klasskompisar även till Sthlm. Fest , gröna lund och fest .
Ska bli fruktansvärt roligt.

Fortfarande sommarkänsla i Kristianstad. Gör ju även vistelsen här nere ännu roligare.
Kommer inte åka hem förrän i sommar som jag redan sagt , men har även sökt sommarjobb på annan ort.
Man får se vart hamnar helt enkelt.


Kvinnligt eller manligt ..

Och efter tidigare inlägg så kanske jag ska skriva jag också vem som ska komma och hälsa på. Eftersom ja i tidigare inlägg skrev att man skrivit små meningar som pekar på en speciell person.
Fast egentligen skulle ja kunna säga. Skit i det ni,  men eftersom så många har så tråkigt liv och är så nyfiken så är det klart att ni ska få veta.
Den som eventuellt ska komma och hälsa på heter Eddie och han har en snopp så det är faktiskt en kille som ska komma. De hade kunnat varit Emma med puppa också som skulle komma.
Bara för att det är en kille som ska komma och hälsa på så har vi inte gift oss eller skaffat barn, och bara för att han ska komma behöver inte det betyda att vi ska hångla upp varandra 24/7. Man kan vara kompisar också.
Man kan ja.. Nu behöver inte fallet vara så att vi bara är kompisar heller.
Vem vet ? Inte jag , inte han och speciellt inte ni som läser.








Härliga bloggar ..

Tråkiga jävla bloggar. Jag bloggar ENDAST för att min familj där hemma ska kunna följa min vardag där hemma.
Men sen då ? säkert många som gör som jag. Men sen sitter jag faktiskt och stör mig på de små bloggarna som bara är så fruktansvärt barnsligt .

Ja är svensk men ja skriver allting på ett annat språk , för att de kanske ser lite läckert ut, eller för att jag ska visa att jag kan ?
Eller de fåniga jävlarna som sitter och skriver små påpekande som egentligen bara är menat till en person och som alla andra personer ska få lista ut vem det är. Sen är man fjantig för att man själv inte skriver sitt namn om man skulle vilja kommentera. Skriv de jävla namnet du menar isf.

Eller de som helt plötsligt har blivit intresserad av foto och photoshop som egentligen inte kan någonting men som bara måste publicera sina extremt fula och dåliga designer.
Eller dom som måste puta med läpparna, puta med röven och göra en sexig pose och sedan göra om alla sina bilder så dom själva tror att dom ser ut som modeller fast dom egentligen ser ut som kattskit allihopa. Och nej jag är inte vrålsnygg bara för att jag skriver det . Men jag kan åtminstone visa mitt snygga tryne med mina små finnar på. Behöver inte tas bort med något jävla program för att jag ska bli såkallad perfekt.

Eller de unga kvinnorna som har skaffat sig barn , villa , vovve och lever ett simpelt svenssons liv.  Grattis till er, säkert helt underbart att leva ett sånt liv. Inget jag klankar ner på , vekrligen inte.
Men när man sedan sitter och är bästa vänner med alla som fått barn, som man egentligen hatade innan man fick barn , eller när man själv säger att jag inte kommer bli en sådan typisk mamma , att man ska umgås med alla andra ändå . Då säger jag bara SKITSNACK.

Sen finns det ju dom som sitter med kameran framför sig och försöker videobloggar , helst ska du vara blond, sju kilo smink på läpparna och brun utan sol x 5, gärna en liten stockholmsdialekt. Våga inte försöka videoblogga när du är nyvaken utan sminka dig alltid först .
Gå igenom alla kläder, visa hur de ser ut , gärna pris på detta också. Viktigt att vara snygg varje dag och visa dagens såkallade outfit. Har du något speciellt klädesplagg som är snyggt så tala inte om vad du köpt det , det kan ju faktiskt vara någon som vill vara lika snygg som dig.


Har säkert gjort något av det ovanstående jag också, men jag står för det jag tycker.

Katastrof..

Nu har jag bestämt att jag inte tänker komma hem innan sommaren iaf, och nu är det ganska säkert att jag får besök hit också,trevligt mycket trevligt.
Idag har vi haft katastofövning. Våran klass var skademarkörer och en klass från gymnasiet var våra räddare och för dom var detta ett överraskningsmoment, dom hade ingen aning om vad som skulle ske. Riktigt roligt att få spela lite teater fast man inte är nå vidare bra på det.

Efter det så gick jag ner på stan och köpte min efterlängtade jeansjacka som jag fick av min älskade mor.
Nöjd Nöjd Nöjd!
Som vanligt så skiner solen här i Skåne, det är riktigt varmt på dagarna och jag får faktiskt lite av en utlandskänsla. Kanske mycket därför man inte vill hem till Norrland än.

Nu ska jag sätta mig ner och göra klart lite skolarbete , för det finns det ju gott om och förutom det så är livet här nere i Kristianstad åter igen helt fantastiskt underbart.



Klassen ..




Andy , jag och våran lilla Mongolid Hannes..




Förbereder oss innan våra räddare är på väg , jag trodde jag skulle kräkas på riktigt när jag stoppa in den smörjan i käften.




Bussen som hade vält..




Den där mindre vackra bilden bjuder jag på ..




Min fina spya ..





Sommar i Kristianstad ..

Livet är undebart . Precis så känner jag nu . Dagen har varit helt felfri , nästan .
skola till halv tolv,  sedan begav jag och Basti oss iväg hem. Tog med filt,kaffe och skolarbete ner och ut i solen. Vilken hetta det har varit. Rena sommarvädret, bränns i ansiktet gör det också . Man kanske har fått lite färg på sig ändå. Efter några timmar i solen pallrade jag och Sandra oss ner till stan och mötte upp Basti, middag på stan. Därefter ner till Tivoliparken för brännboll och lite andra lekar, Alex bjöd på en kall i det härliga vädret, helt fantastiskt.

Nu sitter jag hemma och inväntar min lilla familj , här ska spelas yatzy och umgås för hela slanten. Imorgon väntar katastrofövning. Ska bli intressant. Kameran ligger på laddning så bilder kommer naturligvis.

Njut av varje minut, det gör jag!














Underbart.

Aldrig har det känts så bra att vara tillbaka i Kristianstad. Är nog det underbart varma och soliga vädret. Helt underbart .
Dagen har spenderats på skolan och hemma. Lagat mat och allt det där som man måste göra när man blir "vuxen".  Varit på en liten promenad med Sandra och Basti också . Vilka underbara vänner det är alltså.

Jag funderar på att åka hem snart igen faktiskt, fast beror också lite på om man kanske får besök hit ;)

Lite bättre , lite snyggare , lite smartare.




Njut

Det är konstigt ändå hur fördomsfull man är. Har insett nu att jag ska försöka sluta med det .
Att så lite tid med vissa personer kan betyda så fruktansvärt mycket , så få ord från en person man inte känner alltför väl ändå. Jag trodde det inte men är det någonting jag tagit in så är det dom orden.
Hemgången vart inte som jag hade tänkt mig, däremot har jag lärt mig ännu mer saker om mig själv och om andra.
Jag ältar det hela tiden men jag måste säga det igen. Det finns vänner och så finns det vänner. Dom sanna har fögyllt min vecka här hemma i Norrland och det är en sak som är säker, vilka fantastiska vänner.

Det är två dagar kvar innan jag åker tillbaka, helt otroligt men jag har faktiskt inte tänkt på det nu dom sista dagarna. Tack vare denna persons simpla,enkla jävla ord.
Kan bara inte låta bli att njuta av varenda jävla minut här hemma.

Ikväll ska det drickas vin för de pengar som egentligen ska gå till mat nere i Skåneland. Det gör inget, jag kan leva på vatten och bröd så länge jag får umgås med er.


Ta dagen som den kommer. Njut varje minut!



RSS 2.0