Sångpipa.

Klev upp tidigt imorse för att hinna boka tid hos frissan och fixa en present till min älskade i Stockholm , knatade runt här i lägenheten. Tog på mig mp3 spelaren och drog på högsta volymen , tog på mig det sista plaggen innan jag kom på att jag måste göra ett toalettbesök innan jag går , väl på toaletten kommer en väldigt bra låt. Jag tar i och sjunger för fulla muggar , när man inte hör sig själv så låter det ju fantastiskt , tror man iaf.
Traskar ut från toaletten när jag är klar och tar några toner till och öppnar ytterdörren, där står vaktmästaren, ler och frågar om det här det är vattenskada. Jippi! Hur mycket hade han hört av alltihopa ? och vilken nedrans tur att han inte han komma in när jag satt med toalettdörren helt öppen.'

Imorgon blir det ett långt och tidigt arbetspass , sedan klippning och städning här hemma i lägenheten. På onsdag blir det kvällspass och på torsdag så åker jag äntligen ner till Stockholm och möter upp Hannes , för att sedan åka ner till Strömstad där midsommar kommer firas.

Det går fort med magen och livet inuti ,  igår fick jag äntligen det små puffarna på video. Skickade snabbt iväg till Hannes som fick skåda detta på telefonen . Bättre än ingenting.

Vecka 24 .

EMSAM

Då har sambon lämnat mig och våran vackra nya lägenhet alldeles själv . Igår var det hemskt , har inte varit själv på evigheter känns det som , sedan ska jag knata runt och leka på 105 kvm alldeles själv. Den är vacker men inge rolig att vara själv i. Idag går det bättre, samtidigt som det är tråkigt att vara själv så är det väldigt skönt också. Men som sagt , Hannes är både pojkvän och kompis på samma gång, så jag tycker det känns märkligt att han ska befinna sig i Stockholm hela sommaren .
Själv åker jag ner till honom på torsdag , ska inte klaga egentligen .
Lägenheten vart perfekt! allting är i princip klart, lite småsaker kvar. Sedan är det en hel del i vardagsrummet också men det tas senare i sommar.




Rörelserna i magen blir bara mer och mer och nu kan man se på magen när den lilla tösen rör på sig.
Men så fort jag tar fram telefonen och ska filma så lugnar hon gärna ner sig .

Mycket..

Mycket på en gång . Magen växer , och inte bara den heller . Arslet och benen har aldrig varit så stort som det är nu, och då ska vi inte tala om vikten . Fy bubblan! Tur det går att träna bort sen.

Idag ska det flyttas över till en större lägenhet,jag har sovit 11 timmar och redo för att städa och röja här i denna lägenhet. När vi kommer till den andra lägenheten är det första jag ska börja med lillans rum.  Igår var vi en sväng på Ikea och babyproffsen och gjorde klart det sista, vilket är väldigt skönt tycker jag då Hannes åker till Stockholm på lördag. Så nu har jag någonting att pyssla med .

Graviditeten är härlig just nu , det sparkas och rör sig hej villt där inne, mitt humör är mycket bättre och istället för dessa gråtattacker som brukar komma så är det nu istället skrattattacker.

Och det här med kompisar ? Ja det visste jag ju tidigare , bara det att det är skönt att slippa några, man märker verkligen vilka som är ens riktiga kompisar till slut och jag har ju faktiskt dom bästa kvar.




Vecka 23 .

RSS 2.0