Huvudstaden

Då var man åter igen i Huvudstaden, och förhoppningsvis på väg hem snart, redan ikväll om planerna går som planerat. Min vistelse på sportcamp och hannes jobb blev väl inte som vi hade planerat . Första två dagarna höll jag mig mest i bakgrunden, det andra dagarna låg jag i magsjuka. Har inte haft magsjuka på 10 år och precis dessa dagar vart jag tvungen att få det. Extra jobbigt har det varit eftersom lill tösen har sparkat för fulla muggar där inne , något hon brukar göra när jag är hungrig har jag märkt. Tänka sig utan mat i tre dagar , har varit rena discot där inne.

Nu har vi precis ätit middag, efter att ha varit en sväng i Nyköping och ätit lunch tillsammans med Hannes bästa vän Benjamin. Ska bara packa ihop här sedan hoppas jag att det bär iväg till Sundsvall .
När jag kommer hem till Sundsvall så kommer jag bli där tills bebisen vill komma ut . Finns som sagt lite saker som ska ordnas hemma och lite mer som ska inhandlas innan jag kan börja fokusera och ställa in mig på förlossningen , vilket ska bli så oerhört spännande och häftigt . Ser verkligen fram emot det.
Ingen höjdarkvalité men syns tydligt att bebisen rör på sig bra där inne : )

Söndag

Då var man ensam igen , denna gången är det lite extra jobbigt. Nu hoppas vi på att jag ska kunna få åka ner till Hannes på Fredag och att mina provsvar är bra, för i fredags var vi in igen, förlossningen. Denna gången var det Hannes som övertalade mig, och det kanske var lika bra. Ingen havandeskapsförgiftning än så länge , men det kan vara på väg. Tjohej, nu måste jag in imorgon för att lämna ytterligare prover och vänta på svar.
Annars är graviditeten mer än härlig, jag börjar visserligen bli några kilon för tung då hälar och rygg börjar ta stryk men tösen där inne bjuder gärna på härliga sparkar och rörelser, ibland lite för härliga.
Annars flyter allting på. Arbetar och står i , och för er såkallade fd vänner så är det inte för att jag är gravid som jag inte vill umgås med er eller för att jag inte hör av mig. Utan erat sätt att visa eran glädje då jag gick ut med att vi väntar barn, eran reaktion och erat sätt att döma i förväg.
Jag är så glad att jag har kvar de bästa.
Nu ska här sovas i 12 timmar.

RSS 2.0