All night long.

Sådär ja. Då har man varit vaken ännu en natt. Kan bero på att jag sov till kvart i tre idag.
Detta är ju inte bra. Börja känna mig lite smått trött nu och vad ska det vara bra för då jag börjar skolan halv nio, och när jag tydligen ska gå och simma innan skolan också.
Har ju åtminstone gjort klart ett skolarbete, klapp på axeln. Efter skolan blir det hem och sova för att sedan sitta vaken ännu en natt och plugga till omtentan på tisdag, och jag ska tydligen leva ett studentliv. Knappast, jag har hört att man festar och har roligt som student. Inte jag iaf. Jag dricker kaffe med mina vänner och kollar på film.
Men jag klagar inte, en dålig film tillsammans med underbart sällskap förgyller iaf mina kvällar.
Det brukar faktiskt slinka ner lite alkohol med detta underbara sällskap också.

Vad sägs om att kanske gå ner och ta hand om tvätten, för det har jag också gjort inatt . TVÄTTAT. En klapp på den andra axeln!

Jag är ju trots allt student. Men ser ut som en 40 årig sönderarbetad kärring som gått in i väggen! Ja mena vilken ungkarl vill inte ha en sådan 22 åring?  Jag skulle inte tacka nej iaf!




Gris

I arslet på en gris. Sätt på den .

RomRom

 Idag är det 3 år sedan RomRom gick bort.
Kortet på henne och hennes egna permanentmössa har fått följa med även hit till Kristianstad.




"Det finns en fagrare glans någon annanstans"






Rik

Precis betalat räkningarna. Lika luspank som innan man fick dom. Hur ska denna helgen sluta . Får sitta och dricka gammal grädde och gnaga på någon kall köttbulle medan de andra dricker gott och kanske tom grillar en köttbit.
Men det är väl så studentlivet är antar jag. Man svälter sig och ser snart ut som en lodis när man knappt har pengar till varken mat eller nya kläder. Tur jag har ett sommarjobb iaf, sen ska ja snart få komma hem och äta upp mig. Det kommer vara välbehövligt när jag märkt att mina småa kläder tydligen sitter antingen perfekt eller för slappt. 
Skolan är ju rolig nu också , man är fruktansvärt motiverad nu när man vet att man är en vecka ifrån mammas mat, men 7 skoldagar ska man väl klara av.
Sen händer det inte mycket i Skånelandet, har fått lekt mamma, pappa, barn idag. Det var ju kanske lite roligt.
Skulle kanske bli långjagis eller kurra med dunk sedan.

Nu ska jag iaf äta mat. Ska bara försöka hitta något roligt i mitt isberg till frys, om där finns något vill säga.
Annars får jag väl suga på isen som finns i frysen. Man ska inte vara bitter för att de inte finns varken pengar eller mat. Det finns ju gott med sniglar annars här i kristianstad. Lite sniglar och is. Kan ju inte bli bättre onsdagsmiddag.

Hörs! Haj haj !

Cykeltur i Skåne.

En cykeltur i skåne kan nog klassas som rena döden upplevelse för många otränade människor enligt mig själv, nu är inte jag alltför vältränad men heller inte otränad, men att en cykeltur påväg hem från skolan på 2,5 km kan vara så fruktansvärd jobbig trodde jag aldrig.
Skåne är platt som många säkert redan vet om och här finns inget som stoppar dessa sköna vindar.
När man väl har satt sig på den inte alltför sköna sadeln och satt sina fötter på pedalerna, placerat händerna på styret och är på väg att börja trampa är det inte som det brukar vara att cykla. Man får börja med att ta i, nu menar jag ta i så mycket att man är nära en sträckning i rector femoris ( lårmuskeln) lite träning inför omtentan i massagen.
Nu är man igång och mjölksyran är framme väldigt fort men smärtan är skön så man trampar på för fulla muggar. Här finns det gott om sniglar på vägarna och för att inte ta död på dom stackars jävlarna eller för att slippa höra ljudet när man spräcker deras hus så får man även sicksacka sig fram i denna blåsten.
Nu menar jag inte blåst som i norrlandsskogarna , nu menar jag riktig jävla blåst.
När jag sedan ser min kära klasskamrat promenerar hem från skolan och inser att det blåser så mycket att han själv inte märker att han är högergående förrän han är nära gångvägens slut.
Det positiva med cykelvägen till och från skolan är att det är en enda uppförsbacke vilket också blir en enda nedförsbacke. En nedförsbacke som i vanliga fall brukar uppskattas väldigt mycket av mig.
När jag väl tar sats och tänker att jag måste klara uppförsbacken i motvind, jag vill ju inte kliva av och se ut som en som inte orkar inför alla bilister. Efter halva backen växlar jag ner lite och lyckas ta mig upp till toppen. ÄNTLIGEN nedförsbacke. Håll i er nu för i det här fallet var inte nedförsbacken nå vidare trevlig, här blir man även tvungen att trampa för att ta sig ner, och det var den nedförsbacken , den enda också . Inga vila här inte.
Jag trampar vidare och tro mig , man ser ut som en jävla idiot. Man trampar och trampar , tar i och tar i men inte fan går det fort fram.
När jag äntligen når gångvägen där jag bor så tro inte att det blåser mindre,  öppet fält och inga träd. Här är man fan stillastående och trampar för fulla muggar . nu ser man ut som en idiot x 2. Men ändå lyckas man ta sig fram.
När man ser lägenheten så är det som att det tar tvärstopp. Eller som skorpan säger : Jag ser ljuset! Ungefär så känns det.
man är totalt dyngsur i svett och inte än är färden slut . Den sista metern är nog fan jobbigaste. Inte en enda medvind har man fått på hela cykelturen , endast motvind hela tiden. TILLS .... Jag är framme och hoppar av cykeln och står kvar på ena pedalen, då jävlar får jag världens vinspust i ryggen och blir tvungen att backa för att få stopp .

Visst är det typiskt ? Att när man väl är framme så lyckas turen , eller ska ja säga vinden, att vända!
Det är som att vind gudarna vill jävlas . Eller så är det bara för att jag själv valt att bo här i platta jävla Skåne.

Nu ska ja snart cykla ner till min vän Alex. Där väntar en romantisk middag för två på max!
Eftersom motvinden var på vägen hem från skolan så ska ni inte tro att det är medvind nu. Här jävlar ska få trampas ännu en gång!




Sweet.

Jag kunde inte sagt det bättre själv .

"idioter finns det gott om men vänner är som smultronställen , det finns inte så många men när man väl hittar ett så är det guld värd"

Jag har hittat mina 4 små smultron ;) Söta och goda!

Livet är bra underbart .

Vilka dagar måste jag säga . Upp och ner som en jävla b&d bana. Upp , ner , upp, ner och sen världens loop och sedan upp och ner upp och ner.
Har åtminstone lyckats tvättat min pyramidliknande hög. Nu återstår bara att försöka få in allting i garderoben, för mycket kläder eller för liten garderob ?

Häromdagen var jag och pratade med Kuratorn på skolan också. Vilket var en sju jävla lättnad. Jag fick lätta lite på trycket för en person jag inte känner, kasta all skit jag hade inom mig till någon som faktiskt lyssnade.
Nej jag är inte psykiskt störd eller i en djup depp bara för att jag pratade med henne. Jag är helt enkelt mänsklig.
Känner även att hemgången kommer mer än lägligt nu.

Igår solades det iaf. Skönt med lite sommarväder här nere i skåneland också, lite öl och fotbollsspel . Cykeln har lyckats blivit stulen också. Elin har flyt nu.
Vart en fruktansvärd hemlängtan idag också, mina kära vänner från Norrland ringde igår/inatt.


Jag är omringad av idioter och av helt fantastiska människor. Har lärt mig att ta vara på och lägga min energi på det fantastiska människorna istället för idioterna.


Godnatt!




Sömnbrist

Somnade väl vid 18 tiden igår . Vaknade imorse 04.40, klev ut och gick en promenad vid halv sex sedan käkade jag frukost med Sandra som tydligen också var vaken.
Nu är jag trött igen och skulle vilja sova. Antar att jag inte kommer vakna vid halv fem imorgonbitti då utan kanske halv ett.

Har även bränt mig på axlarna . Så sjukt fult så det finns inte .
Tänkte sticka iväg ner till mitt andra hem , hos Alex och halvsova till en film eller något. Alltid trevligare med sällskap.




Trött

Sådär ja , då var massagen nästan överstökat. En omtenta kommer få göras, det är jag nästan tvärsäker på . Fast jag kände mig väldigt kunnig och duktig när jag satt där och skrev. Hade tom lyckats fått dit ett namn på en muskel som inte finns. Det ni..
Det praktiska gick ju bra som tur var, somnade till när jag fick massagen och det var väl ingen höjdare eftersom jag varit vaken hela natten och känner en ännu större trötthet nu.

Fick hem tågbiljetten idag också. Känns som jag inte kommer hinna packa ens en gång. Mycket i skolan nu fast det värsta ändå är över.
På toaletten ligger min tvätthög som har börjat forma sig som en pyramid, snart får man gå med rumpan bar eftersom här inte finns några tvätt tider.

Nu ska jag vila ett par timmar för att sedan kansek hitta på något bus med vännerna mina .
Bilder från festen i fredags kommer också ..

För mycket kaffe..

Klockan är halv två snart , kaffebryggaren är på och jag sitter fortfarande och pluggar.. Allting förutom musklerna har jag memorerat i siffror. Musklerna sitter jag och gör låtar av. Abbas karaoke låtar, snacka om att detta vart roligt helt plötsligt. Tänka er erecto spinae istället för mamma mia, eller rector femoris istället för dancing queen. Synd bara att man inte hade någon sångröst, hade detta nästan kunnat blivit succé.
Jag kanske ska rappa en låt om alla kroppens muskler istället . Eller varför inte en ballad ? Eller en ny rocklåt ?
Kanske ska vända på alla muskler och sjunga dom baklänges. Eller varför inte göra det hela till en ny sommarplåga ? Kanske ska starta ett dansband som man kan ha på framtida massagelektioner.
" den långa erecto spinae" istället för leende guldbruna ögon.

Eller varför inte helt enkelt sluta låtsas vara något låtskrivare och ta ännu en kopp kaffe och försöka få in allt detta i huvudet istället.


Student

Det härliga med studentlivet är att man kan göra i princip vad som helst. Nu menar jag i hemmet, aldrig hade väl mamma accepterat att jag äter direkt ur kastrullen när det finns tallrikar. Kläder ligger huller om buller och det finns ingen som kan säga åt mig vad jag ska göra.
Appropå studentliv så har jag nu bott här i snart 1 år, med vissa uppehåll hemma i Timrå förstås. Detta år som både har varit roligt, intressant, lärorikt, jobbigt, hemskt, förfärligt.
Tror inte det är stället som fått mig att inse vissa saker här i livet, utan personerna runt omkring mig.
Jag känner dock bara min klass, det enda människorna jag umgås med. Jag har inte direkt integrerat mig med resten av Kristianstad då jag bara är här 1,5 år.
Jag har bara 13 veckor kvar sammanlagt som jag ska vara här nere i Kristianstad. Förut kunde jag tycka det skulle bli förbannat skönt, det ska de visserligen nu också, men det kommer bli fruktansvärt jobbigt också.
Känns verkligen som jag har kommit in i detta nu, och då ska jag lämna skiten.

Ibland behövs det inte kloka människor med kloka ord för att man ska förstå vissa saker.  Det kan behövas en riktig jubelidiot som  första tiden får en själv att känna sig som en , men som i slutänden visar att det var någonting som verkligen stärkte ens egen självkänsla.

Nu ska jag dricka kaffe och springa över till en av mina närmsta vänner, Sandra.
Vet ni vad det bästa är ?
Kastrullen får stå kvar på bordet!



Huvudstaden och lite massage.

Sthlm var helt okej . Roligt att komma härifrån. Jag kör på att jag inte kommer ihåg vad som hände.
en sak är säker, tunnelbana och bakfull, ALDRIG MER!
Vi räknade ut att det hade gått 14 liter vin på 4 dagar. Jag vet inte om jag är så sugen på vin längre.

Igår var det massage åter igen . Nästa vecka är det förhoppningsvis färdigt , om man klarar det där förbannadet provet.
Förövrigt känner jag mig inte alls negativ , inte ett dugg , bara lite kanske .

Idag har vi haft brand på schemat. Unga 23 åriga någonting i namn var och pratade och visade. Blev väl skak i bena hos vissa tjejer i klassen. Dock inte mina, mina ben är starka.
Därefter lek och stoj med Hannes och Alex. Alex har även stylat håret tills massagen imorgon.

Nu ska jag återvända till det jag håller kär, som jag älskar varje minut , varje sekund, varje dag året runt.
Den som aldrig sviker , som alltid finns där när jag som mest behöver den.

SOFFAN!










Bedrövligt

Trött , grinig, less, förbannad,besviken irriterad. JÄVLIGT irriterad.
Nu har jag börjat med någonting som jag egentligen inte ska. Räkna dagar.

Imorgon är en ny dag, så då hoppas vi på att den blir bättre. Tänkte försöka undvika att stiga upp med arslan före.



Lycka

Jag kan inte känna något annat än lycka . Jag har förmodligen dom absolut bästa människorna runt omkring mig, om jag delar med mig? Knappast.

Nu ska jag packa det sista inför Stockholms resan imorgon. Känns som jag blir vaken inatt. Ohälsa ? Japp! Men man lever bara en gång.



Egobild ja vet , men där är jag, Mammas :)


Glädje.

Igår befann jag mig inne i stan hela dagen . Städade Alex lägenhet medan han var och tränade.
Därefter så vart det skratt, skratt, skratt och lite mer skratt. Slängde även i oss en skvätt vin.
En skvätt för mycket kanske.

Dagen har spenderat på furuboda. Denna gången var de två själar på furuboda som ställde upp på att bada så vi fick prova liftar och alla dessa hjälpmedel.
Därefter lite basket, spökboll och andra övningar våran lärare hade fixat.

Hem, slängde i tvätten, läste igenom de förbannade hlr instruktör häftet. Vi ska ju tydligen bli instruktörer också. Därefter deckade jag på soffan. Känns som jag blivit överkörd av en lastbil flera gånger om.
Nu sitter mitt födelsedagsbarn hos mig och väntar på kaffe sedan ska vi ner och kanske köpa lite gotta till ikväll.
Packa ska jag göra också, städa, tvätta, lagat mathelvetet har jag redan gjort som tur är , knarka lite huvudvärkstabletter låter också som en rolig sysselsättning, tar två då kanske.

Dagens roligaste - Extension och flexion av det manliga könet.
Jag höll allvarligt på att skratta ihjäl mig!

Massage.

Massage Massage Massage Massage. Blaff så maffigt det är.
Har nu masserat mina fem första personer. Igår blev det tre härliga själar som fick njuta av mina knådningar. Idag var det Maria som fick njuta av en härlig benmassage.  Att massera är fan ett riktigt jävla träningspass.
Efter massagen gick jag och Maria ner och köpte fyra små rätter som vi delade på. Nu ska jag aldrig äta kinamat heller. Mätt är ordet.
Så har denna dagen gått och man är en dag närmare döden så vad ska man då hitta på ? Lägga sig i sin älskade soffa och slita ut sittdynorna lite mer kanske . Skulle passa på att sova nu innan man blir pigg igen.

Morgondagen vette tusan vad det består av mer än massage. Ska iaf sova hos Alex så jag inte försover mig till Torsdagen, gör jag det igen blir jag nog halvt ihjälslagen. Tänkte även försöka simma imorgonbitti.

Nu ska här drickas te och klura lite på massagen. Inte bara att knåda inte. En fördel är att veta vart skiten sitter.





Whateveeeeeeeeeeeeeer!

Jag har lärt mig att man inte ska gå och bygga upp några förväntningar, gå och hoppas på någonting fruktansvärt bra, tro att det ska bli som man tänkt sig.
Inte bara min kära klasskamrat som fått mig att inse det. Även jag själv har varit med om det.
Det ska bli intressant att se hur detta slutar. Jag säger som jag alltid sagt.
Kan bara inte låta bli att intressera mig i det fast jag egentligen inte borde, kankse är det en irritation för att min vilja vill gå igenom, vilket det snart kommer göra ändå
Så fruktansvärt roligt att se hur man bara poff pang försvinner. Som att jag till slut bara var en fis i rymden.
Jag gråter inte, jag bryr mig egentligen inte heller, och jag är inte ett dugg ledsen.
Jag blir bara förvånad vilket fantastiskt intryck man kan ha , hur gör man ?  
Jag har inte varit någon ängel jag heller, huaa skulle bara veta vad ragatan Elin har pysslat med.
Säger som min vän , whateveeeeeer ..

Om inte annat så måste jag säga att vistelsen här nere i Skåneland går fruktansvärt bra. Kanske för att jag inte har något speciellt jag längtar efter där hemma, förutom min familj och mina älskade grabbar som fortfarande finns kvar där när jag väl kommer hem.
Appropå vänner så kan man ju inte få för mycket av goda vänner, jag har nu införskaffat mig två underbara vänner här nere också, och som jag tänkte behålla som goda vänner när jag flyttar härifrån.

Något som dessa vänner har fått mig att börja tänka på utan att dom ens vet om det.
Jag har ju egentligen ingenting som lockar mig hemåt mer än familjen och grabbsen. Så varför stanna längre än nödvändigt i Timrå.
Nu jävlar ska Elin gotta sig.

Imorgon väntas massage. Ska försöka massera igenom några personer nu så jag har det klart till nästa helg. För just den helgen ska jag och mitt grabbgäng här nere pallra oss till Stockholmia och partaja. Får se hur det går helt enkelt.






Flyt.

Känns som jag hamnat i ett fruktansvärt bra flyt nu, exakt allting flyter på.
Igår hade vi praktiskt prov i simlärarkursen. Vi delades in i två grupper, halva gruppen skulle vara i vattnet varav en skulle leda en del av simskola, resten av klassen skulle sitta och iakta och sedan berätta för simläraren vad man tyckte. Så nu är den kursen klar och alla är nu útbildad simlärare.
När jag kom hem och satt mig vid datorn för att kolla min mail kom nästa grej. Jag hade blivit erbjuden att komma på intervju för ett jobb livräddarjobb jag sökt, CYPERN  
Samtidigt som jag redan har ett jobb i sommar så vart jag sur, kunde heller inte komma på intervjun eftersom jag då måste ta ledigt från skolan och ej kommer bli godkänd där. BORING!
Hade varit roligt om man hade fått jobb där.

Igår spenderades kvällen hemma hos Hannes.  3 av 4 somnade framför filmen. Därefter cyklade vi hem.
Idag vette tusan vad som händer . Något roligt kankse ?

Lite bilder från Furuboda..














RSS 2.0