Kan folk bara ta bort sig själva.

Fick nyss ett sms av en vän - Man blir stressad bara man kommer hit, kan folk bara ta bort sig själva . Oja jag håller med. Stressiga Stockholm, är man från norrland tar det nog ett tag innan man kommer in i detta , om man kanske inte har en bokstavskombination och följer rytmen. Jag kan ibland skälla på min sambo som skriker att det är två minuter kvar innan tåget kommer . Men andas karl, det går ju ett till om två minuter igen, ändå börjar man springa, så någon inverkan har han ju ändå.
Dessa två veckor har jag bara legat, jag har inte ens borstat håret på två veckor, men har ju naturligtvis duschat.
Jag har legat så länge att rastlösheten gått över och funnit min ro i att gnugga soffa.
Går jag till affären så är jag sjöblöt i svett , och med de resultatet så ska jag ta mig i kragen och börja träna som jag gjorde förr.
Imorgon kommer lilla Dennis hit , och på fredag åker vi hemöver till Sundsvall . Men innan de ska jag hinna med lite simskola och babysim, helt fantastiskt att se tre månaders bebisar åka runt där i vattnet.
Nu ska här ätas lunch!
Simma lugnt!

Söndagsångest.

En nyvaken mysig Hannes i telefonluren alldeles nyss , ja de gjorde min dag de.
Helgerna just nu för mig är bara pest och pina, när man är arbetslös vill man inget hellre än att ha ett jobb , och jag kan väl säga att jag aldrig sökt så mycket jobb heller.
För er som inte visste så är jag inte direkt sugen att jobba inom badbranchen just precis nu , men det kanske kommer tids nog. 
Lägenheten är ,och den får vi den 1 februari. En helt fantastiskt vacker lägenhet på 70 m2, två våningar och nyrenoverad. Men vi har fått kämpat för att få allting att fungera, och vi gör det fortfarande.  För just nu är det bara fokus på jobb och lägenhet.
Så den 1 februari blir jag sundsvallsbo, och som tur var fick jag med mig min underbara pojkvän .

På tisdag åker jag till Huvudstaden igen där pojkvännen redan befinner sig , där ska jobbas tre dagar på tre veckor. Frågan är bara om jag blir kvar där eller om jag ska pendla.  Man kanske skulle ha stannat , jag som behöver gå ner i vikt, få se till att Hannes matar mig med hårdbröd och vatten i tre veckor.

Nu ska jag ta mig i kragen och ta en fika och kanske slumra till en stund. I Eftermiddag ska ja nog hoppa i och simma ett par tusen meter , jag måste ju fördriva helgerna så de någon gång blir veckodag så jag kan söka ännu mer jobb.
Oavsett slit och pengar hit och pengar dit så kommer de löna sig i framtiden . Så förbannat bra vi kommer få det!

Simma lugnt!




 


RSS 2.0