Jul .

Äntligen är julen över . Nu är det bara nyår kvar sedan kan man börja sukta efter sommaren på riktigt . Jlen var mysig fast jag inte gillar den . Skönt också att det bara är familjen. Elsa var vaken på julaftonsmorgonen men sedan då gästerna kom så sov hon hela kvällen . Hennes julklappar fick jag och Hannes glädjas åt istället :)

På juldagen var jag ut till Gille min vän , där festades de som vanligt . Skönt att få komma ut och träffa lite vänner och bara komma iväg någon timma, Hannes och Janne fick sedan komma ut och köra bilen min hem då de var glashalt och jag inte vågade köra ;) Fegkärring som man är , ibland ska man inte ha körkort helt enkelt .

Det händer grejer med Elsa iaf , hon har fått syn på händer och fötter , hon slår och försöker ta allt som hänger framför henne. Hon ler så mycket att de snart måste komma ett litet skratt .
Tomtemor
Vårat kök
Julgranen..
Elsa kollar hockey med det stora grabbarna .
Utslagen tjej i mommas soffa.
Fått syn på händerna..
... och foten
Trevlig kväll..

Julstress.

Den här jävla julstressen gör mig galen, skulle fixa en enda julklapp och inhandla lite mat, och folk stressar så in i helvete att jag själv springer omkring där som ett yrväder.

Inte nog med det så skulle Jg och Hannes ta det lugnt ikväll, spela Bingolotto som en annan pensionärsjävel och bara slappa. Men då börjar Elsa skrika, i tre timmar höll hon på denna gång, lyckades få henne att somna, nu är hon vaken igen. Julstress och lök i maten var ingen bra kombination. Fan att den här jävla maten ska ge henne så mycket besvär. Kan inte ha varit många lökbitar jag åt, och de ska hon skrika tre timmar för. All McDonalds jag ätit borde resulterat i att de snart sprutar ut cheeseburgare ur brösten på mig då.

Nu har hon lyckats somna i våran säng igen, ingen våga röra henne så nu har Hannes tagit plats på soffan.


God jul!


Fredagsmys.

Idag är våran lilla Elsa två månader. Gullunge! Dagen har spenderats hemma hos mormor och morfar, tacos och svenska hjältar är det som stått på schemat. Elsa hänger på bröstet varje timme nu ungefär, vet inte om det är en tillväxtperiod eller om det är för att hon inte blir tillräckligt mätt. Någon med erfarenhet får gärna kommentera.

Nu har hon somnat här på sängen, skulle ta på henne pyjamasen så det bara är att lägga sig i sängen då vi kommer hem, då somna hon när jag klätt av henne. Nu sitter jag och tittar på henne, och jag blir lite smått avis, det ser ju så förbannat skönt ut när dom små liven sover.

Mysunge!


Sjukhus.

Började för någon dag sedan då lillan börja gallskrika från ingenstans. Fick komma in och konstatera att allt var bra. Sedan fick hon feber som bara blev värre. åkte in igen, allt bra! Inatt skrek hon i fem timmar. Åkte ib igen, allt bra! Jag blir så otroligt less, det är ju för fan inte alls bra om dom är ledsen. Visst barn är ledsen men säg då för fan att det är kolik så vi slipper oroa oss, de gånger vi se där sa de olika saker allihop, en sa kolik, den andra sa att de kunde bra öronen, den tredje sa att de kunde vad en infektion och den fjärde sa att de kunde vara ett virus. Sluta tro och ta reda på vad fan de är istället.

Var och mätte och vägde lillan Igår. 58 lång och 5550 gram, börjar bli stortjejen nu. Hon pratar och ler oerhört mycket nu. Tokstark i nacke och axlar, rullar från mage till rygg nu faktiskt. Har börjat rulla runt med tungan i munnen och blåser gärna bubblor med sitt saliv.

Jag själv var och besiktiga puppan igår, så nu kan man börja träna igen. Har inte vågat gjort de förrän jag vetat att allting är återställt där nere, så nu blir det hårdträning snart. Ska bara äta 17 julbord först.

Nu har vi äntligen lyckats få Elsa att somna, Peppar peppar. Bara därför lär hon väl vakna, somnat i sängen har hon gjort också så vi vågar inte flytta henne till hennes, så nu sover vi alla tre. Hannes nere i fotänden, mysigt.

Sov gott!


Design!

Någon som är duktig eller bara vill prova så får ni gärna använda min blogg som test. Den är så tråkig så det finns inte och jag fattar ingenting av alla dessa koder och siffror. Skulle vara oerhört tacksam om någon skulle vilja hjälpa till!

Häj!

Måndag.

Dagarna bara springer förbi , trots att man sällan gör någonting. Dagarna går helt enkelt ut på att passa lillan . Skönt men samtidigt rastlöst vissa dagar . Igår tog vi bilen ut till bredsand , jag, Elsa, mamma och Hannes. Tog en promenad längs stranden och letade den perfekta grenen, otroligt skönt att komma ut sådär. Det är ju inte alls samma sak som att ta med sig barnvagnen ut runt stan.

Igår blev även Elsa åtta veckor . Helt galet vad jäntan har växt på senaste, på onsdag är det läkarkontroll för henne och efterkontroll för mig. Ska bli oerhört spännande att se vad hennes vikt ligger på nu. Min vikt är ju inte alls lika spännande.

Just ja . vi har äntligen gått och blivit med bil , vi hade inte tänkte köpa någon än men när priset var så billigt kunde vi inte låta bli ,






















På återseende!

Söndag

Hannes har promenerat en mil idag, jag har bakat lussebullar och pepparkakor, lagat mat, plockat undan här hemma och nu har jag gjort lite kvällsfika. Elsa ligger i sin nya vagga, så då tänker jag och Hannes passa på att glo på lite Beck och klämma i oss kvällsfikat.
Imorgon ska jag och Elsa dra iväg på babyproffsen och köpa oss en nässug då lillen blivit täppt.

Nu blir det kvällsmys.


Helg

Någon som är duktig på att fixa bloggdesign som kanske skulle vilja experimentera lite med min?

Helgen har varit oerhört lugn, idol på fredag och hockey på lördag.
Annars hävder oerhört lite i vågat liv just nu, det gör inte så mycket heller faktiskt. Det är ganska så skönt.

Hannes och jag har lyckats fått tag i två Bruce Springsteen biljetter till Ullevi i sommar, spelar på hans födelsedag också så detta passar perfekt. Har man någonting att längta efter.

Julen i år kommer firas hemma hos oss, vilket kommer bli supermysigt.

Nu ska jag passa på att vila då Hannes och Elsa är ute på promenad, handlar pepparkaksdeg, vi (jag) ska baka.


RSS 2.0