Onsdag.

Ha , just nu känner jag att jag skulle vilja sparka vissa mellan benen och be dom skärpa sig, jag känner att jag skulle vilja tala om för så många hur patetiskt idiotiskt dum i huvudet de är , hur grundlurade det är . Berätta för dom att dom är så himla mycket sämre än mig, att jag är den absolut bästa.Om detta hade varit en tävling så hade jag vunnit med hästlängder. Att självkänslan är på topp är det inge snack om.  Något jag äger är en stor käft och stolthet just nu , med era små rått käftar kommer ni inte komma någon vart .
Nu sitter jag och kikar på bonde söker fru, hitta kärleken på tv, ska de vara något de ? Själv har jag hittat min Stora kärlek, min Stockholms bonde, hansis namn är Hansi.
Öppna käften och le.
Tjohej! 

Stockholm

Ja att bo och leva här i Stockholm är stor skillnad jämfört med att besöka staden över en helg, det går förvånansvärt bra för mig här nere , peppar peppar ..
Men jag kommer dock inte bosätta mig här för resten av livet, jag vet precis vad jag vill bo någonstans och jag är glad att jag kommit på det, men det får mig inte att inte prova på att leva här ett tag.
I helgen har familjen varit här och hälsat på,  och det har varit mer än underbart. Våran relation i familjen är mycket speciell enligt mig själv och det är inte bara familj utan också en väldig vänskap. Att familjen står mig närmast är inget snack om saken, just nu känner jag att jag skulle kunna bo hemma tills jag är 40.
Men nu har dom åkt och här sitter jag och väntar på den andra kärleken , den andra vännen , Hannes.
Göteborg, Kristianstad och sista skolarbetet närmar sig , och det ska bli oerhört skönt att få åka ner och avsluta det jag påbörjat där nere. Aldrig i hela mitt liv kommer jag återvända ner dit.
Mycket har hänt där nere under 1,5 år som jag kommer ha stor nytta av, min självkänsla är på topp jämfört med när jag åkte dit, jag har hittat min kärlek, jag har insett hur falska och vedervärdiga människor kan vara , jag har insett att jag inte kommer släppa in människor alltför nära inpå mitt liv,  jag har förlorat en, som för mig då var en allra bästa vän.
Jag är glad över att träffa ett gäng idioter , det får en att lära sig ännu mer om livet och dess val man gör.
Så nu ska jag göra ännu ett val .

RSS 2.0