Simning och vårruset.

Igår blev det en röra på sig dag , först lite simning med Sebastian , därefter hem och byta om för vårruset .
Kan väl inte påstå att jag gick direkt fort , men samtidigt är det kanske svårt att ha koll på sig själv , en permobil och andra dumma människor som går omkring . Körde faktiskt över en kärring igår , rätt åt henne . Jävla idiot som bara går och går , skiter fullständigt att det är någon som sitter i rullstol, respektlösa jävla kärringar!

Idag när jag har min enda lediga dag då jobbar alla, så jag funderar faktiskt på att gå och simma igen . Det lär nog vara varmt då klockan är 09.00 och termometern står på 14 grader i skuggan, sedan är det ju en 28 - 29 grader i vattnet också, sedan blir det en mysfredag utan dess like.  Tänker inte göra många knop.

Ser ut som jag är förälskad i Jennie .

En sväng på akuten .

Igår vid halv ett fick jag sådan konstig känsla i magen , stod hemma hos mamma och grimaserade när jag lagade mat . Det är väl vanligt med tanke på vad som händer i mig. Men när klockan slagit 18.00 och jag ligger på jobbet och känner att rädslan tar över så bestämmer jag mig för att åka hem, jag är så rädd att jag gråter som ett litet barn, ingen luft får jag . När jag kommer hem så sätter vi oss och ringer runt på olika ställen , sjuvårdsupplysningen som hänvisar till akuten , akuten som hänvisar till förlossningen som sedan hänvisar tillbaka till akuten . Vi far in på akuten och förklarar allting och hon i luckan tycker vi ska stanna .
Samtidigt som jag har ont och undrar om detta är normalt när man är gravid, så kändes det lite väl att sitta på akuten, vilket jag också ville att läkaren skulle förstå.

V
äl inne i rummet ser jag den fina gynstolen , satan tänkte jag . Vill inte lägga upp mig där. Jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt och fult. Där ligger man med fleecetröja, utan trosor och byxor , och med ett par vita skitiga strumpor, vackert! Kanske inte ska vara så stilfullt heller när man ligger där .

V
i väntar på doktorn och när dörren öppnas får jag panik, en ung kille! Men jävlar , må ja få slippa ligga i stolen .
- Jag skulle behöva kolla och känna lite på din livmoder.
Jaahaaa , vad gör man , fram med puppiluran bara! Känslan var konstig, en kille som sitter med fingrarna i mig , medan pojkvännen sitter bredvid. Men jag hade kunnat göra vad som helst bara för att få veta att allting var okej, och det var det . Allt såg fint ut, hjärtat slog och lilla tösen rörde sig. Nu vet jag att smärtan är ofarlig, det är svårt att veta när man första gången ska ha ett barn , vad är normalt och inte.

N
u funderar jag på att gå bort till Simhallen och simma några längder.


JAg skulle vilja se en kille ligga i denna position och låta någon klämma och känna! Jag säger det igen , var glad att ni har pung!

Lycklig.

Jag kan fortfarande inte smälta det .  Förut när jag vaknade så kunde jag tänka : Jag är gravid!
Nu imorse när jag vaknade så tänkte jag : Jag väntar en dotter.  Känslan är så svår att förstå, trots att vi känt puffar och att vi fått se den lilla tösen röra sig. Jag har inte förstått mina gravida vänner förut , men nu gör jag. Det är en väldigt häftig känsla.

För skojskull har vi även börjat kollat på lite namn , och båda har fastnat på ett och samma, det kommer komma flera hundra till som förslag , men jag tror båda kommer tycka detta är det bästa till slut.

Idag ska det arbetas , eller inte arbetas känns det som . Ska till Ljustorp och hänga med polarn Malin. Älskar den tjejen. Vi lär bara ska ta det lugnt, för imorgon ska vi på familjekväll på norra berget , och på torsdag ska vi springa vårruset, fullbokad vecka.
Har även tagit på mig mer arbete , två dagar i veckan. Först och främst för att jag vill vara med Mallan lite mer , sen för att jag vill arbeta så mycket jag kan nu innan jag blir för stor, ska ju få vara ledig länge sedan så jag kan lika bra arbeta på lite .  Men innan de så måste här göras lite sysslor hemma också , det som alltid är så roligt!


Det är svårt att låta bli när man vet vad det ska bli för något , jag vart bara tvungen att inhandla detta när jag fick syn på det.

Den här vaggan skulle jag kunna låta stå där bara för att den är så vacker , dock är den inte riktigt klar än :)

Det är en tjej.

Jag är i chock. Hela tiden har jag ställt in mig på att det är en liten kille , glädjen när hon sa att det var en liten tjej går inte att beskriva. Jag vet inte varför jag trott det varit en kille , det är bara en känsla jag haft .
Väl på väg ut från sjukhuset med bilderna i handen kunde jag inte hålla mig från gråt. Vilken känsla , vilken lycka!
Barnet tror jag sprang maratonlopp där inne , väldigt vad hon rörde sig, två sekunder senare var hon lugn och körde upp handen mot munnen. Det är så underbart att jag inte vet varken ut eller in.
Handen vid munnen!
Vår lilla dotter!

"Bebisen puffar"

Jag har varit på uruselt humör hela dagen , inte känt något sug till att göra någonting . Tills för några minuter sen då den lilla i magen gav ifrån sig en puff som både jag och Hannes kunde känna. Jag har känt att den rört sig där inne tidigare , men nu kan de kännas på utsidan.  Nu skulle jag kunna springa jorden runt av lycka.


Ikväll blir det pizza och hockeyn , ett sånt där måste ibland kan jag tycka, iaf när det är final.
Imorgon är det ultraljud, något som vi längtat efter väldigt länge, nu ska vi både få höra och se det lilla pyret, vilket ska bli väldigt spännande . Det är självklart för oss att ta reda på könet, så imorgon får vi förhoppningsvis veta om det är en pojke eller flicka.
/ Elin

På besök i fängelset!

Det är många nätter som jag drömt om jordens undergång och om våran miljö , inatt har folk från indien hoppat från stup med sina sopor, och vissa har även återanvänt sina kartonger , papper osv med matlagning och inredning .
Inatt , eller rättare sagt idag har jag drömt om att rädda "Martin" från fängelset , saken att komma in genom grindarna var väldigt svårt eftersom det stod vakter överallt . Men vissa fångar hade ett sammarbete med vakterna så vissa vakter hjälpte vissa personer in . Ha ena foten och ena handen på andra sidan stängslet och dom såg ifall dom ville släppa in en eller inte . Välkommen , tack . Väl inne skullle jag hitta hans cell, träffade många konstiga människor . Speciellt en gammal dam som grät och var förbannad att hon inte var som alla andra för att hon hade ett hål i nacken . JAg sprang vidare och till slut snubblade jag över , hör och häpna, korv lasse från bergeforsparken, hans fot. Han visste vart Martin satt och visade mig vägen .
Väl inne i cellen kunde jag inte komma ut , nu var jag fångar som alla andra.

Detta är väl ungefär det jag gör när jag sover , plus tio tusen saker till . Jag drömmer så otroligt mycket just nu. Kan vara med graviditeten att göra , och appropå den , ¨på måndag ska vi på ultraljud . Äntligen ska HAnnes få fatta att det är någonting  där inne nu, jag själv kan känna hur den bubblar till där inne.
Det värsta med graviditeten är väl att jag inte kan ligga ute och pressa i solen som vanligt , solskyddsfaktor 30 är inhandlat och magen visas inte många minuter i solen, tidigare låg man med barnolja.  Jag själv varken orkar ligga för länge , sedan finns de ingen ro till det heller .
Så denna sommar kommer skuggan vara min bästa vän!





                                                                 


RSS 2.0