Norrländsk mark.

Då har man väl äntligen fått landat efter allt som hänt runt omkring mig. 
Jag har lämnat Kristianstad för gott,  och jag befinner mig äntligen på norrländsk mark. Det har hänt en hel del på den korta tiden som jag hunnit varit hemma, samtidigt under den tiden har jag kommit fram till vilken stark och kärleksfull familj vi egentligen är.

För en vecka sedan befann jag mig på examensmiddag med klasssen , dagen efter så vinglade jag in och hämtade min efterlängtade legitimation.
Examensmiddagen stod för mycket alkohol, skratt och sidor jag aldrig sett från vissa personer, både bra och dåliga. Det mest skrämmande är hur fega folk egentligen är. Det bästa med allt är att jag aldrig mer behöver se många utav dem.

På söndag kommer äntligen min efterlängtade pojkvän hit. Har bara varit ifrån varandra i en vecka drygt men det är oerhört tomt och ensamt utan honom fast det bara gått några dagar.

Jag läser många vänners bloggar , om deras liv och vad dom gör på dagarna , precis lika tråkig som min. Sedan finns de dom som hela tiden måste hävda sig och visa sig vara mycket bättre. Det roliga skulle vara om jag kunde få se denna människan i verkliga livet, skulle bli en mycket intressant syn.
Men det finns en blogg som jag faktiskt förvånas över, och det är min lillebrors, enligt mig är han betydligt bättre på att uttala sig i skrift än både mig och alla dessa bloggar jag läser.

http://www.mingla.nu/viktornordin

Sovdags!


RSS 2.0