Sjukhus.

Började för någon dag sedan då lillan börja gallskrika från ingenstans. Fick komma in och konstatera att allt var bra. Sedan fick hon feber som bara blev värre. åkte in igen, allt bra! Inatt skrek hon i fem timmar. Åkte ib igen, allt bra! Jag blir så otroligt less, det är ju för fan inte alls bra om dom är ledsen. Visst barn är ledsen men säg då för fan att det är kolik så vi slipper oroa oss, de gånger vi se där sa de olika saker allihop, en sa kolik, den andra sa att de kunde bra öronen, den tredje sa att de kunde vad en infektion och den fjärde sa att de kunde vara ett virus. Sluta tro och ta reda på vad fan de är istället.

Var och mätte och vägde lillan Igår. 58 lång och 5550 gram, börjar bli stortjejen nu. Hon pratar och ler oerhört mycket nu. Tokstark i nacke och axlar, rullar från mage till rygg nu faktiskt. Har börjat rulla runt med tungan i munnen och blåser gärna bubblor med sitt saliv.

Jag själv var och besiktiga puppan igår, så nu kan man börja träna igen. Har inte vågat gjort de förrän jag vetat att allting är återställt där nere, så nu blir det hårdträning snart. Ska bara äta 17 julbord först.

Nu har vi äntligen lyckats få Elsa att somna, Peppar peppar. Bara därför lär hon väl vakna, somnat i sängen har hon gjort också så vi vågar inte flytta henne till hennes, så nu sover vi alla tre. Hannes nere i fotänden, mysigt.

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: karla

stor tjejen! hon är så söt

2011-12-16 @ 11:27:24
URL: http://karlitalatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0